Tentang Saya

Responses

  1. Assalamu’alaikum wr wb.

    Dina kaping 30 mei 1976,anu tempat na d Bandung tepat na d Majalaya.Lahir bayi pameget hasil tina pernikahan anu sah menurut islam sareng nagara.bayi eta di namian NUNU NUGRAHA.anjeun na mangrupikeun putra anu ka 2 tinu aya,nu 2 tos ngantunkeun ti nuju bayì keneh.anjeuna ngagaduhan raka 1(Lk),rayi 3 (pameget 2 istri 1).aktvs,selain wirausha oge aktf d Ormas+Orpol(DPC PKS Paseh-Mjly).status… ??.sakitu t pribados htrnhn


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: